PYROFLAM KOM WIT M/D 20 CM - 3 L P27A

Pyrex keukengerei. Serie: NEWELL PYROFLAM

PYROFLAM KOM WIT M/D 20 CM - 3 L P27A
Niet meer leverbaar
Artikelcode959P27A
3426470013055
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

De "PYROflam" producten zijn vervaardigd uit een vitroceramisch materiaal die onder andere gebruikt door de NASA bij de bouw van de spaceshuttles.

Dit superieure materiaal is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +800°C en zal niet barsten bij een plotse- en hevige temperatuurschommeling.

Zo kunt u de potten en schalen rechtstreeks van de diepvries naar een kookfornuis verplaatsen zonder enige risico op breken.

Met de "PYROflam" artikelen kunt u zowel koken op gas, op traditionele elektrische kookplaten, of een vitroceramisch formuis, een oven, een microgolfoven,....

Evenals zijn deze perfecte serveerpotten en kunnen deze rechtstreeks in de diepvries als bewaarrecipiënt gebruikt worden.

In de magnetron laten de potten de microgolven perfect door. Hierdoor verwarmt u enkel de voedingswaren én niet de pot zelf! De handvaten worden, m.a.w. nooit warm door de microgolfoven zelf maar enkel door de warmte van de voedingswaren.  Hierdoor kunnen deze poten en schalen veelal zonder handbescherming uit de oven gehaald worden.

Op inductie werken deze niet omdat de stalen bodem hiervoor ontbreekt.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review